Ježíš Kristus

X






Neznáte heslo?
Ježíš Kristus

Ochrana osobních údajů (GDPR)

1. Udělujete tímto souhlas při registraci na stránkách: KristusJezis.cz (dále jen „Křesťanské stránky“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • E-mail

2. Jméno, příjmení a e-mail je možné zpracovat na základě:
Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem potvrzení registrace na těchto stránkách. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu jeho zrušení na Vaší žádost.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné.
Souhlas lze vzít kdykoliv zpět , a to například zasláním emailu nebo zprávou do chatu na stránkách KristusJezis.cz.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno provozovatelem stránek: Vahan Hambardzumjan.

5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů,
  • tyto údaje sami aktualizovat nebo opravit na svém profilu, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, nebo vlastní vymazání profilu včetně těchto údajů,
  • na přenositelnost údajů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.
[wise-chat]